neděle 18. května 2014

Vítejte na našem blogu :))**


 
Vítejte na našem blogu Healthy Twins!!
 
Zdravíme všechny nadšence sportu, fitness a příznivce zdravého životního stylu. Zde jsou vítáni všichni, kteří se zajímají o healthylifestyle, clean eat, workouty, výzvy, zdravou stravu a nebo se chtějí něco přiučit.
 
Tento blog jsme založili, abychom se s Vámi mohli podělit o naše zdary a nezdary. O naše podařené i nepodařené pokusy zhubnout a o naši cestu k vysněné postavě.
 
Dále se tu dočtete, jaké tipy a triky jsou in a jaké jsou out. Čeká Vás zde spousta receptů, triky, jak udělat jídlo co nejzdravější, ale přitom chutné.
 
Další část naší stránky se bude zaobírat sportem, workouty a cvičením, bez kterého to nejde a nepůjde. Dočtete se zde o světových trenérech a jejich výzvách, které jsme vyzkoušeli a rádi Vám o jejich účincích  řekneme více. Mezi tyto trenéry patří např. Bob Harper, Jillian Michaels, Zuzka Light, Popsugar a mnoho dalších.....
 
 Tak doufáme, že se Vám náš blog bude líbit a budete ho s chutí navštěvovat :))*
 
Budeme rády i za vaše komentáře, připomínky a zkušenosti či rady. Když nám napíšete na healthytwins1997@gmail.com, tak Vám s chutí odpovíme nebo zveřejníme váš příspěvek.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat