sobota 24. května 2014

BOB HARPER

Osmačtyřicetiletý Bob Harper, vlastním jménem Robert je sympaťák. A my ho absolutně zbožňujeme. Moc se nám líbí a je nám příjemný jeho hlas a navíc, když cvičíte pod vedením mužským, máte větší ambice workout dokončit :)


A teďka něco k jeho cvičení. Cvičíme s ním teprve krátce, ale jsme z něj nadšené. Některé workouty jsou těžší a dají člověku pěkně zabrat. Jiné jsou spíše takové "odpočinkové", neboli nic extra namáhavého. Každé video má jinou délku trvání. Některé trvají 11 a jiné třeba i 60 minut. Dobré také je, že nepotřebujete žádné drahé vybavení. Stačí podložka a někdy židle, kettlebell (nebo těžší činka).

A tady je menší přehled:

Ultimate Cardio Body – je hodinový trénink zaměřený na kardio, posilování především stehen, hýždí, ale i rukou.
Beginner’s weight loss transformation – pětačtyřicet minut dlouhý workout určený pro začátečníky. Ke cvičení budete potřebovat vhodnou podložku a činky dle vašich možností.
Yoga for the warrior – opět video trvající hodinu. Je na něm patrné, že Bob se v józe opravdu vyzná, protože všechno dělá s naprostou precizností a samozřejmě to tak vyžaduje i na svém týmu.
Totally Ripped Core – padesáti minutové cvičení zaměřené na posílení středu těla a celkově
i nohou, zadečku, rukou a břicha.
Bob´s workout – dva třiceti minutové tréninky zaměřené na kardio i posilování v rychlejším tempu. Před zahájením cvičení si nachystejte podložku, činky ve dvou velikostech, kettlebell (nebo těžší činku) a židli nebo step.
Body Rev Cardio Conditioning – komplexní cvičení trvající jednu hodinu. Vhodné pro pokročilé, kteří si kromě kardie chtějí i zaposilovat.

Tak zapněte Youtube a jdete pro sebe něco udělat :) Hodně štěstí :)



Žádné komentáře:

Okomentovat